7.5.2020

Vuokraa A3 Värimonitoimilaite ilman kiinteää sopimusaikaa

Suoravuokra on Sharp Oy:n kehittämä tapa hankkia laitteistot ilman rahoitusyhtiötä ja ostoa. Idea on se, että saatte ratkaisunne suoraan meiltä toistaiseksi voimassa olevalla sopimuskaudella.
9.1.2020

Ajetaan tandemilla – eli kuinka tulostusnopeus kaksinkertaistetaan!

Joskus tulostus ja kopiomäärät voivat hetkellisesti nousta niin suuriksi, että yksittäisellä laitteella menisi erittäin kauan työn tekemiseen tai sen kapasiteetti ei yksinkertaisesti riittäisi siihen.
9.1.2020

Kun tulostin meni pilveen

Pian työkaverini lähettää viestin, että sai kaipaamansa asiakirjat tulostimesta. Hän myös ihmettelee, miten se oli mahdollista, koska emme ole edes samassa kaupungissa. Hymyilen ja vastaan hänelle tehneeni taikoja, ennen kuin lähdin työmatkalle.
9.1.2020

Sharpin suuret infonäytöt tuovat pop-up-myymälöiden viestin esiin huomiota herättävällä tavalla

Väliaikaiselle pop-up-myymälälle on tärkeää herättää ohikulkijoiden huomio ja houkutella asiakkaita sisään liikkeeseen. Sharpin suuret, liikuteltavat digitaaliset infonäytöt ovat paras ratkaisu mielenkiinnon herättämiseen, tarjouksen esittämiseen ja vaikkapa myymälän jäljellä olevan ajan esittämiseen.
9.1.2020

Sovelluskehitykseen erikoistunut yritys valitsi Sharpin monitoimilaitteen ylivoimaisena voittajana

Suomalainen sovelluskehitykseen keskittynyt yritys etsi uutta monitoimilaitetta vanhan monitoimilaitteen leasing-sopimuksen päättyessä. Tarkoituksena oli valita kilpailutuksella edullisin monitoimilaite ja vertailussa oli mukana useita eri laitetarjoajia.
9.1.2020

Tiesitkö, että taskussasi on tulostin?

Olen työmatkalla ja istun kahvilassa nauttimassa palaverin jälkeistä välipalaa. Kännykkäni värähtää ja näen sähköpostista, että tiimini on lähettänyt minulle tiedostoja, joihin halutaan heti kommentteja. Käytössäni ei ole minkäänlaista tietokonetta, mutta lähellä olevasta kirjastosta löytyy monitoimilaite.Kopeloin hermostuneena taskujani ja tavoittaessani kännykän tajuan, että ongelmaan on ratkaisu. Olen ladannut älypuhelimeeni sovelluksen, jonka ansiosta taskussani on tulostin.
10.4.2019

Onko uuden monitoimilaitteen hankkiminen ajankohtaista?

Monitoimilaitteen osto ei ole nykypäivänä yksinkertaista: mahdollisia toimittajia on paljon, kuten myös laitevaihtoehtoja. Tässä artikkelissa käymme läpi asioita, jotka tulisi ottaa huomioon, kun hankit monitoimilaitteet yritykselle.
10.4.2019

Monitoimilaite pientoimistoon vai suuryritykseen – listasimme erot

Toimistolaitteilta vaadittavat ominaisuudet ovat melko paljon riippuvaisia yrityskoosta ja käytöstä. Teimme vertailua keskeisistä eroista, kun haussa on tulostin pieneen toimistoon tai monitoimilaitteiden hankinta suuryritykseen.
Pyydä tarjous