Mikavan tilattavat laitteet

Tervetuloa tekemään tulostinostoksia.

Olemme valinneet puolestasi kolme tuotetta, jotka olemme todenneet toimivimmiksi yrityskäyttöön.

HUOM! Kaikki tuotteet saatavilla edullisella huoltosopimuksella, johon kuuluu myös värit!

KYOCERA ECOSYS P6021CDN, A4-väritulostin

2-puoleisuus21 sivua minuutissaA4-VäritulostinVerkkoliitäntä
25 €/kk
Suositeltu käyttö 0-2700 kpl/kk
Käyttäjien määrä: n. 1 – 10 hlö

KYOCERA ECOSYS P2135DN, A4-mustavalkotulostin

2-puoleisuus35 sivua minuutissaA4-MustavalkotulostinVerkkoliitäntä
19 €/kk
Suositeltu käyttö 0-2700 kpl/kk
Käyttäjien määrä: n. 1 – 10 hlö

Tulostinvalikoimamme käsittää Kyoceran tulostimia monenlaiseen toimisto- ja yrityskäyttöön. Kaikissa tulostimissamme on kaksipuoleinen tulostusmahdollisuus sekä A4-tulostus. Tulostusnopeus on tulostimesta riippuen 21-35 sivua minuutissa ja suuretkin tulostusajot ovat siten mahdollisia lyhyessä ajassa.

Tulostimissa on erinomainen tulostuslaatu niin mustavalkotulosteissa kuin väritulosteissakin ja lisäksi monissa malleissa on automaattinen grafiikan ja tekstin korjausominaisuus, jonka avulla tulostusjälki on entistä tarkempi.

Valikoimastamme löytyy niin pieniä ja hiljaisia tulostimia esimerkiksi työhuoneisiin sekä suurempia tulostimia skannerilla ja kopiointiominaisuudella varustettuna. Tulostinta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota tulostettavan paperin määrään, sillä suositeltu kuukausittainen tulostusmäärä vaihtelee tulostimissa. Kaikki tulostimemme soveltuvat vaativaan ammattikäyttöön ja kaikenlaisiin työympäristöihin.

Valikoimastamme löytyy yrityskäyttöön tulostimia vuokralle 12kk sopimuskaudella, jonka jälkeen sopimus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi. Sopimus sisältää laitteen, huoltosopimuksen sekä tulostimen aloitusvärit. Huoltosopimus sisältää varaosat, työveloitukset, matkat sekä kilometrikorvaukset. Mikäli tulostimen kanssa siis ilmenee ongelmia, me hoidamme ne puolestasi.