Sharp MX-5070N

Tuotetiedot

MX-5070N A3-värimonitoimilaite on parannettu monitoimilaitemalli, joka optimoi työryhmän tuottavuuden aina ja kaikkialla. Yksinkertainen kirjautuminen pilvipalveluihin, mobiiliyhteydet Wifin kautta, USB-tulostus MS Office –asiakirjoille ja OCR hakukelpoisten PFD-asiakirjojen luomiseen tarjoavat joustavat työnkulut. Vakiona olevat Turvatulostus-toiminnot antavat käyttäjälle mahdollisuuden lähettää ja arkistoida asiakirjat päämonitoimilaitteelle, joka toimii silloin serverinä. Tulostustyöt voidaan vapauttaa turvallisesti jopa viidestä verkossa olevasta monitoimilaitteesta .

Kehittyneeseen tekniikkaan kuuluu liiketunnistin, joka havaitsee lähestyvän käyttäjän, jolloin monitoimilaite käynnistyy lepotilasta ja on heti valmiina työskentelyyn. Kallistettava 10,1”-LCD-värikosketusnäyttö tarjoaa mahdollisuuden vetää ja pudottaa suosikkikuvakkeet aloitussivulle, josta pääset helposti myös käyttöohjeeseen. Jokapäiväiset toiminnot ovat helppoja ja intuitiivisia; kosketa, napauta, nipistä ja venytä tai pyyhkäise päästäksesi helposti haluamaasi ominaisuuteen, toimintoon, kuten esikatseluun ja web-selaimeen.


 

Toiminnot ja edut
  • – Tulostus/värikopiokone/väriskannaus/arkistointi/faksi
  • – 50 mustavalkoista ja värisivua minuutissa
  • – Paperikapasiteetti: Vakio 600, maksimi 6300 arkkia
  • – Muokattava, kallistettava 10,1” –LCD-värikosketusnäyttö ja yksinkertainen käyttöliittymä mahdollistavat intuitiivisen monitoimilaitteen käytön
  • – Yksinkertaisella kirjautumisella käyttäjä pääsee julkisten pilvipalveluiden arkistoihin

 

0

Your Cart