Sharp MX-3060N

Tuotetiedot

MX-3060N A3-värimonitoimilaite on parannettu monitoimilaitemalli, joka optimoi työryhmän tuottavuuden aina ja kaikkialla. Yksinkertainen kirjautuminen pilvipalveluihin, mobiiliyhteydet Wifin kautta, USB-tulostus MS Office –asiakirjoille ja OCR hakukelpoisten PFD-asiakirjojen luomiseen tarjoavat joustavat työnkulut. Vakiona olevat Turvatulostus-toiminnot antavat käyttäjälle mahdollisuuden lähettää ja arkistoida asiakirjat päämonitoimilaitteelle, joka toimii silloin serverinä. Tulostustyöt voidaan vapauttaa turvallisesti jopa viidestä verkossa olevasta monitoimilaitteesta.

Kehittyneeseen tekniikkaan kuuluu liiketunnistin, joka havaitsee lähestyvän käyttäjän, jolloin monitoimilaite käynnistyy lepotilasta ja on heti valmiina työskentelyyn. Kallistettava 10,1”-LCD-värikosketusnäyttö tarjoaa mahdollisuuden vetää ja pudottaa suosikkikuvakkeet aloitussivulle, josta pääset helposti myös käyttöohjeeseen. Jokapäiväiset toiminnot ovat helppoja ja intuitiivisia; kosketa, napauta, nipistä ja venytä tai pyyhkäise päästäksesi helposti haluamaasi ominaisuuteen, toimintoon, kuten esikatseluun ja web-selaimeen.


 

Toiminnot ja edut
  • – Tulostus/värikopiokone/väriskannaus/arkistointi/faksi
  • – 30 mustavalkoista ja värisivua minuutissa
  • – Paperikapasiteetti: Vakio 650, maksimi 6300 arkkia
  • – Muokattava, kallistettava 10,1” –LCD-värikosketusnäyttö ja yksinkertainen käyttöliittymä mahdollistavat intuitiivisen monitoimilaitteen käytön
  • – Yksinkertaisella kirjautumisella käyttäjä pääsee julkisten pilvipalveluiden arkistoihin

 

0

Your Cart