Trucast langaton esitystekniikka – mitä se mahdollistaa?

 

Trucast on Newline Interactiven kehittämä langatonta tiedonsiirtoa hyödyntävä ratkaisu, jolla useita laitteita saadaan näkymään samanaikaisesti näytöllä. Ratkaisu mahdollistaa saumattoman yhteistyön samanaikaisesti samalla näytöllä, johon kukin käyttäjä voi heijastaa esimerkiksi oman tietokoneensa tai tablettinsa kuvan.

Samanaikainen työskentely, sijainnista riippumatta
Älytaulut hyödyntävät langatonta tiedonsiirtoa, minkä avulla on mahdollista yhdistää useita laitteita samanaikaisesti kosketusnäytölle. Näin osallistujat voivat helposti jakaa oman tietokoneensa tai tablettinsa näytölle ja esittää asiansa sen kautta. Kosketusnäyttö mahdollistaa jopa kymmenen yhtäaikaista kosketusta. Näytön ansiosta ryhmätyöskentely pääsee nousemaan uudelle tasolle, kun monta ihmistä voi tehdä muokkauksia samanaikaisesti.

Trucastin avulla neljä henkilöä voi näyttää oman laitteensa kuvan samanaikaisesti näytöllä. Ratkaisu kuitenkin tukee jopa kuuttakymmentäneljää käyttäjää ja näin ollen laitteeseen voidaan esiasettaa käyttäjäoikeudet esimerkiksi projektin vetäjälle, joka sitten jakaa käyttöoikeudet projektin luonteen mukaan muille käyttäjille.

Kaikille laitteille sopiva ratkaisu
Voit yhdistää älytauluun Windows- tai Mac -tietokoneen. Laite toimii myös mobiililaitteiden kanssa; niin iOS- kuin Android -pohjaisilla laitteilla. Näin palaverin vieraatkin pääsevät helposti yhdistämään omat laitteensa kosketysnäytölle tarvittaessa.

Trucast on käyttöjärjestelmäriippumaton ratkaisu, joka voidaan kytkeä ethernetiin, WiFi:iin tai Trucastin oman WiFi – yhteyden kautta näyttöön. Ratkaisu tukee erittäin hyvin ns. ”BYOD”-maailmaa (”Bring Your Own Device”), sillä mille tahansa laitteelle saa ladattua tarvittavan sovelluksen jonka avulla Trucastiin päästään kiinni. Ratkaisu mahdollistaa asioiden helpomman havainnollistamisen ja lisää tiimien yhteistyömahdollisuuksia.

Katso esittelyvideo ja lue lisää