Tiesitkö, että taskussasi on tulostin?

 

Olen työmatkalla ja istun kahvilassa nauttimassa palaverin jälkeistä välipalaa. Kännykkäni värähtää ja näen sähköpostista, että tiimini on lähettänyt minulle dokumentteja, joihin halutaan heti kommentteja. Käytössäni ei ole minkäänlaista tietokonetta, mutta lähellä olevasta kirjastosta löytyy tietyn merkkinen monitoimitulostin.

Kopeloin hermostuneena taskujani ja tavoittaessani kännykän tajuan, että ongelmaan on ratkaisu. Olen ladannut älypuhelimeeni sovelluksen, jonka ansiosta taskussani on tulostin.

Tulosta ja skannaa paikasta riippumatta
Avaan kännykän, valitsen käyttöliittymästä tulostettavat dokumentit ja haen verkosta oikean tulostimen. Painan näytöltä ”Print”-komentoa. Yhtäkkiä monitoimitulostin hurahtaa käyntiin ja yskähtää dokumentit ulos. Istahdan lukemaan ne lävitse ja teen tulosteisiin kynällä muistiinpanoja.

Mietin, miten saisin nämä dokumentit tiimilleni mahdollisimman nopeasti. Tajuan, että voin skannata tulosteet älypuhelimesi avulla. Asetan dokumentit monitoimilaitteeseen ja avaan taas kännykkäni. Sen näytöltä ohjaan skannausta. Hymähdän tyytyväisenä, kun kone imaisee tulosteet sisään ja tiedän, että skannatut tiedostot lähetetään suoraan tiimini sähköposteihin sekä varmuuden vuoksi myös pilvipalvelimelle myöhempää käyttöä varten.

Lopuksi tulostan vielä rintakortin, jolla pääsen seuraavana päivänä sisään ammattilaismessuille.

Ilmaiset sovellukset laajentavat tulostuspalveluja
Ilmaiseksi ladattavan Samsung Mobile Print -sovelluksen avulla tulostat dokumentteja ja valokuvia Samsung-monitoimilaitteesta älypuhelimella tai tablet-tietokoneella. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja yhteensopiva mm. Microsoft Office -ohjelmien sekä PDF- ja TXT-tiedostojen kanssa. Sisäisen selaimen avulla verkosta tulostaminen, esim. Google Drivesta ja sosiaalisesta mediasta, on helppoa.

Myös langaton skannaaminen Samsung-monitoimilaitteella onnistuu vaivattomasti. Sovellus tukee yleisimpiä skannausmuotoja (mm. JPG, PNG ja PDF) sekä monisivuisia PDF-asiakirjoja. Lisäksi käytettävissä on esikatselu, erilaisia väritiloja ja laatutasojen muokkausta. Skannatut tiedostot ovat helposti katsottavissa ja esitettävissä mobiililaitteessa, missä ja milloin vain.

Katso videolta, miten helppoa on mobiilitulostaminen:

 

Lataa esite Samsung Mobile Print -sovelluksesta  
 
Tutustu myös muihin Samsungin hyödyllisiin sovelluksiin:

Lue lisää Samsungin Smart UX -monitoimilaitteiden sovelluksista