Monitoimilaitteet Mikavalta helposti asennettua ja varmasti edullisesti. Valikoimamme on laaja, minkä ansiosta jokaiseen toimistoon löytyy helposti juuri sopiva laite. Tältä sivulta löydät kaikki valikoimamme monitoimilaitteet.  Monitoimilaitteiden vuokraus ja leasing onnistuu meillä joustavasti ja helposti, lue lisää täältä.

 

Jätä tarjouspyyntö

 

Monitoimilaite voi rakentua mallista riippuen tulostimesta, kopiokoneesta, skannerista ja faksista. Erilaiset lisävarusteet tuovat lisäominaisuuksia ja helpotusta työhön. Esimerkiksi viimeistelijä on kätevä lisävaruste, jonka ansiosta tulosteet on mahdollista saada valmiiksi nidottuina, lajiteltuina ja rei’itettyinä.

Monitoimilaitteiden ohjelmistot ja tekniset ominaisuudet, kuten vaikkapa tulostusnopeus, paperikapasiteetti ja tallennusmuoto, vaihtelevat myös malleittain. Tulostusnopeus tarkoittaa aikaa, joka monitoimilaitteelta kuluu dokumentin tulostamiseen. Nopeilla laitteilla voi tulostaa jopa useita kymmeniä sivuja minuutissa. Paperikapasiteetti tarkoittaa paperikasettiin mahtuvaa paperiarkkimäärää. Suuren paperikapasiteetin ansiosta paperikasettien täyttämiseen kuluu vähemmän aikaa ja tulostaminen on sujuvampaa. Tallennusmuoto puolestaan tarkoittaa muotoa, jossa skannattu dokumentti tallennetaan, esimerkiksi PDF ja JPEG. Tekstintunnistussovelluksella dokumentit voidaan skannata suoraan Word-, PDF- tai CSV –formaattiin.
Nykyaikaisissa monitoimilaitteissa on hyödynnetty ympäristöystävällistä teknologiaa, minkä ansiosta kustannuksia ja energiaa säästyy. Mikavan kartoitus- ja asiantuntijapalvelu selvittää veloituksetta yrityksen tulostuksen kulurakenteen ja tarjoaa kustannustehokkaampaa vaihtoehtoa. Kuluseurannan avulla voidaan kertoa miten paljon tietyllä laitteella tulostetaan sekä myös henkilön tarkkuudella kuka tulostaa ja miten paljon.