Mitä hyötyä älytaulut tuovat yrityksesi työskentelyyn?

Älytaulut ovat uusi ja näyttävä tapa esitellä ja jakaa tietoa yritystapaamisissa. Mutta mitä hyötyjä ne tuovat päivittäiseen työskentelyyn? Listasimme neljä tärkeintä hyötyä.

Esitystekniikan suurimpia hyötyjä käyttäjille ovat vuorovaikutus, nopeus, helppous ja havainnollisuus.

1. Vuorovaikutus. Esitystekniikan avulla tiimit voivat olla entistä paremmassa vuorovaikutuksessa keskenään. Kosketusnäytön avulla on mahdollista jakaa ääntä, kuvaa, dataa ja kommentteja niin tiimien kesken, kuin asiakastapaamisissakin. Näin etätyöskentely helpottuu ja kommunikointi paikasta riippumatta onnistuu helposti.

2. Nopeus. Kosketusnäyttöihin asennettu tietokone pitää huolen siitä, että kokousmuistiot ja muu data saadaan tallennettua paikallisesti. Muistiot voidaan myös jakaa näytöltä suoraan verkon yli esimerkiksi tapaamiseen osallistuneiden sähköpostiosoitteisiin.

Näyttöjen avulla videoneuvottelun aloittaminen käy käden käänteessä ja kaksi laajakulmaista kameraa varmistavat, että kaikki neuvotteluun osallistuvat näkyvät kuvassa.

3. Havainnollistaminen. Asioiden havainnollistaminen eri ohjelmissa käy kätevimmin liikuttamalla sormea ruudulla, jolloin näytölle jää piirtojälki. Piirtojälkeä voidaan muokata ja havainnollistetuista asioista saadaan esimerkiksi ruutukaappauksella nopeasti liitteet kokousmuistioihin.

4. Helppous. Näytöissä on erittäin monipuoliset liitännät joiden avulla USB, – HDMI – liitännäisiä laitteita saa kiinni useita samanaikaisesti ja datan voi näyttää esim. myös suoraan SD-kortilta. Älytauluja on myös todella helppo oppia käyttämään, sillä toimivat samalla tapaa kuin tietokone.

Kansainvälisesti palkittu
Newline Trutouch -kosketusnäytöt ovat keränneet tunnustusta tänä vuonna. Alan arvostetussa Infocomm  – tapahtumassa Las Vegasissa Newline TRUTOUCH X5 ansaitsi  ”Hot Product” -nimityksen. TRUTOUCH X7 voitti puolestaan Best of ISE 2016– palkinnon sarjassa “Best New Interactive Flat-Panel Display”.

Katso esittelyvideo ja lue lisää