Ricoh digipainokoneet tuottavat suuretkin tulostusmäärät nopeasti ja tehokkaasti laadusta tinkimättä.

Ricohin tuotantoratkaisut ovat joustavia, innovatiivisia ja helppoja käyttää, ja ne takaavat huippulaadun haastavissakin tehtävissä. Digipainokoneet ovat suunniteltu kestäviksi ja ne suoriutuvat mutkattomasti kovastakin käytöstä.
Kuten millä tahansa alalla, myös painoalalla digitalisoitumiseen liittyy niin etuja kuin haasteitakin. Uuden ja käyttäjäystävällisen teknologian avulla haasteista kuitenkin selvitään ja pahimmat kompastuskivet vältetään. Ennen kaikkea kuitenkin päästään nauttimaan digitalisoitumisen tuomista taloudellisista ja toiminnallisista hyödyistä.

Monipuolisesta mustavalko- ja värituotantotulostinvalikoimasta löytyy jokaiseen digipainoympäristöön sopivat ratkaisut. Helppojen huoltojen ja nopeasti vaihdettavien osien ansiosta käyttökatkot vähenevät. Ja koska digipainokoneet ovat helppokäyttöisiä ja pitkälti automatisoituja, ei niiden käyttäjiltä vaadita pitkällisiä opiskeluja toimintojen käyttämiseen. Helppokäyttöisyyden ja toimintojen automatisoinnin ansiosta säästät aikaa ja rahaa.

 

Jätä tarjouspyyntö