Sharp ostaa Mikava Oy:n

  Mikava Oy on asiakirjahallintaratkaisuihin keskittynyt menestyvä perheyritys. Yhtiön perusti v. 1991 Pentti Mikkola. Helsingissä nykyään toimivaa yritystä pyörittävät..

Lue lisää
trucast

Trucast langaton esitystekniikka – mitä se mahdollistaa?

  Trucast on Newline Interactiven kehittämä langatonta tiedonsiirtoa hyödyntävä ratkaisu, jolla useita laitteita saadaan näkymään samanaikaisesti näytöllä. Ratkaisu mahdollistaa..

Lue lisää
älytaulut

Mitä hyötyä älytaulut tuovat yrityksesi työskentelyyn?

Älytaulut ovat uusi ja näyttävä tapa esitellä ja jakaa tietoa yritystapaamisissa. Mutta mitä hyötyjä ne tuovat päivittäiseen työskentelyyn? Listasimme..

Lue lisää
pilvitulostaminen

Kun tulostin meni pilveen

Olen palaamassa messuilta, kun puhelimeeni tulee viesti. Tiimikaveri tarvitsee apuani. Hän on hävittänyt sähköpostistaan aikaisemmin saamansa monisivuisen pdf-dokumentin, jonka tarvitsee mukaansa..

Lue lisää
mobile print

Tiesitkö, että taskussasi on tulostin?

  Olen työmatkalla ja istun kahvilassa nauttimassa palaverin jälkeistä välipalaa. Kännykkäni värähtää ja näen sähköpostista, että tiimini on lähettänyt..

Lue lisää
monitoimilaite toimistoon

Monitoimilaite pientoimistoon vai suuryritykseen – listasimme erot

Toimistolaitteilta vaadittavat ominaisuudet ovat melko paljon riippuvaisia yrityskoosta. Teimme vertailua keskeisistä eroista, kun haussa on tulostin pieneen toimistoon tai monitoimilaitteiden hankinta suuryritykseen. Ostotavat..

Lue lisää
kosketusnäyttö

Käytössä yhä projektori ja fläppitaulu? Päivitä kokouskäytäntösi!

  Teknologian kehittyminen viime vuosikymmeninä on muokannut työskentelyämme yhä enemmän digitaaliseen suuntaan. Tietokone on monille meistä tärkein työväline ja..

Lue lisää

Mitä tulisi tietää, kun on aika hankkia monitoimilaite toimistoon?

Monitoimilaitteen osto ei ole nykypäivänä yksinkertaista: mahdollisia toimittajia on paljon, kuten myös laitevaihtoehtoja. Tässä artikkelissa käymme läpi asioita, jotka tulisi..

Lue lisää
0

Your Cart